Változások

Mint innen-onnan már részben értesülhettek is róla olvasóink, az Apokrif háza táján komoly változások várhatók a közel- illetve távolabbi jövőben. Mindenekelőtt: ősztől új felelős kiadóval jelenik meg folyóiratunk, 2011/3. számunk kiadója már a Palimpszeszt Kulturális Alapítvány lesz. A szerkesztőség összetétele is módosul, méghozzá bővül: 2011. szeptember 1-től Erdei Tamás és Veress Dani képszerkesztőként járulnak hozzá az Apokrif készítéséhez (a szerkesztők rövid bemutatkozása hamarosan itt, az Apokrif Online-on lesz olvasható). Ugyancsak szeptembertől lép életbe egy másik fontos változás is: az Apokrif-estek a Szabad az Á-ból a már-már kultikus és méltán közkedvelt Csendes Létterembe költöznek, így szeptember 26-i szezonnyitó felolvasásunkon már a 1053 Bp., Ferenczy István u. 5. szám alá várunk minden kedves érdeklődőt.

És a végére hagytuk talán legörömtelibb bejelentenivalónkat: terveink szerint az Apokrif ötödik évfolyamától kezdve, 2012-től immáron országos terjesztésben lesz elérhető.

4 Comments

  1. Hát, ahogy vesszük. A 2011/2-es számon már velük együtt dolgoztunk, a szép, kívül-belül színes Apokrif már az ő több hónapos munkájuk eredménye. Szóval a munkakapcsolat már tart egy ideje, csak mostantól vált hivatalossá.
    (nygá)

Hozzászólás